Door op de knop hiernaast te klikken, wordt de catalogus video inspectie en reinigings robots gedownload.
Door op de knop hiernaast te klikken wordt een formulier geopend om een prijsaanvraag te doen voor video inspectie apparatuur en reinigings robots.
prijslijst knop
Luchtkanaal robot ANATROLLER™ ARI-100
luchtkanaal reinigings robot anatroller
Bent u gespecialiseerd in het reinigen van luchtkanalen in fabriekspanden, kantoorgebouwen, ziekenhuizen etc, dan weet u dat het hebben van een goede reinigingsmachine noodzakelijk is. Het gelijktijdig reinigen en observeren waardoor geen plekje wordt gemist tijdens het reinigen, was tot op heden een utopie. De luchtkanaalrobots ARI100 en ARI50 maken dit echter mogelijk. Met deze revolutionaire luchtkanaalrobots kunt u reinigen en inspecteren tegelijk waardoor veel tijdwinst kan worden behaald. Met behulp van deze robots kunt u aan uw klanten laten zien dat u luchtkanaalreiniging serieus aanpakt en het hoogst mogelijke reinigingsresultaat kunt afleveren
Anatroller ari-100
De ANATROLLER™ ARI-100 is een speciaal voor kanaalreiniging ontworpen robot. De robot is voorzien van een arm die 90° naar boven en 90° naar beneden kan bewegen. Met behulp van de stuurbewegingen van de rupsbanden kan de arm nu in alle richtingen worden bewogen zodat elke hoek kan worden gereinigd zonder de diameter van de borstel te hoeven wijzigen.

De robot is voorzien van 2 camera’s De eerste kijkt langs de arm van de robot en beweegt met de arm mee naar boven en beneden. De tweede camera is boven op de robot gemonteerd en kan 350° roteren. De beelden worden weergegeven op de meegeleverde surface pro tablet. Met deze beide camera’s heeft u uitstekend zicht tijdens het reinigen waardoor geen vervuiling wordt gemist en het reinigingsresultaat zeer hoog is.

De ARI100 is zeer robuust en compact gebouwd en uitgevoerd met krachtige motoren. Doordat gebruik is gemaakt van hoogwaardig aluminium is het gewicht van de robot slechts 8kg. De ARI100 is in staat om een gewicht van 50kg te dragen en een gewicht van 45 voort te trekken van een voorwerp op wielen. Door deze eigenschappen is de robot in staat zeer zware en moeilijk toegankelijke reinigingsklussen uit te voeren. De opbouw is zo gekozen dat het geheel een symmetrisch ontwerp heeft waardoor de robot nadat hij is omgevallen gewoon verder kan functioneren.

Luchtkanaalrobot ARI100 in koffer

Het centrale gedeelte van de ARI-100 heeft een draaibare unit die een hoekverstelling heeft van -90° tot +90°. Deze unit bevat de arm waarop alle accessoires kunnen worden aangesloten. Door deze unit kan de ARI-100 de positie van de arm snel veranderen zodat helling van 45° kunnen worden opgereden en er obstakels van maximaal 12,5cm kunnen worden beklommen

Op de arm van de robot kan een luchtmotor worden gemonteerd. Hierin worden de op maat geknipte kunststof vezels gestoken zodat een borstel wordt verkregen. Ook kan op de arm een luchtzweep, spuit nozzles en extra accessoires als het beweegbare stofzuigermondstuk worden gemonteerd waarmee zeer gericht stof kan worden weggezogen.

De ARI-100 is zeer eenvoudig te bedienen en met een beetje training kan het personeel snel en probleemloos aan de slag.

Het Bedieningspaneel heeft twee joysticks. Met de ene kunt u feilloos de beweging van de robot regelen. Met de andere kunt u de eventueel op de arm gemonteerde accessoires beïnvloeden. De gebruiker heeft volledige controle over de snelheid.

De beweging van de robot arm worden gerealiseerd met een zeer gevoelige draaiknop.

Specificaties ARI-100
diverse foto's van ARI100
ARI 100 specificaties
Lengte 292mm
Hoogte 127mm
Breedte
Met grote wielen
Met kleine wielen

216mm
178mm
Gewicht 8kg
Snelheid 0-36 m/min
Hellingshoek Max 45°
Klimt over obstakels Max 127mm
Rotatie centrale arm +/- 90°
Aansluitspanning 110/230VAC 50/60Hz
Opgenomen vermogen max 300W
Bedrijfstemperatuur 0-50°C
PMW controle ja
PID controle ja
Standaard kabellengte 30 meter
Beweging camera 1 +/- 90°
Beweging camera 2 0 - 350°
Verlichting LED 1 +/- 90°
Verlichting LED 2 0 - 350°
Video output RCA 4 (camera)
Luchtdruk 6,9 bar
Afmeting koffer 635x508x254mm
Audio output optioneel
Sleutelbeveiliging aanwezig
Luchtaansluiting plug in
Totaalgewicht 22kg (inculsief koffer)
Leveringspakket ARI-100
 • Robot met 2 camera’s en beweegbare arm
 • Luchtmotor
 • Borsteladapter
 • ca. 400 gram harde en zachte borstelvezels
 • Luchtzweep 3 voudig
 • Achterwaarts blazende nozzle
 • Voorwaarts blazend nozzle
 • Robuuste draagkoffer
 • 30 meter verbindingskabel
 • Surface pro table met software (nero pro voor video bewerking)
 • Handleiding
Extra accessoire ARI-100
 • Stofzuiger mondstuks beweegbaar (zonder stofzuigers)
 • Kleine wielen
Videobeelden van de ARI-100
Compleet overzicht ARI-100
ARI-100 met borstel
ARI-100 met stofzuigermondstuk
Manoeuvreer mogelijkheden ARI-100